360deg

Kthehu te lista

Festivali i fëmijëve ” El Maestro” është mbështetur nga ALBAQERAMIKA

Sot në Prishtinë përfundoi festivali i fëmijëve ” El Maestro”, në kuadër të projektit “Shtëpia dhe shpresa e fëmijëve” që ka për qellim të u ndihmojë fëmijëve pa përkujdesje prindërore. Ky festival është mbështetur nga #ALBAQERAMIKA

PARTNERËT TANË

REALIZIMI I INSPIRIMEVE NË SHTEPITË E JUAJA BËHET I MUNDSHËM NË BASHKEPUNIM ME PRODHUESIT MË INOVATIV NË BOTË