360deg
360deg

ROYAL

Përjeto inovacionin në ambientin tënd

Inspirohu

Pllaka

Të gjitha produktet

Sanitari

Të gjitha produktet

Prishtinë

Prishtinë

+386 (0) 49 206 060

+377 (0) 44 602 999 - Viber

+377 (0) 45 272 116 - Nora Jashari

office@albaqeramika.com

info@albaqeramika.com

Kilometri IV, Magjistralja Prishtinë – Ferizaj, 10000 Prishtinë

Prizren

Prizren

+386 (0) 49 208 080

+386 (0) 49 218 080 - Armend Krasniqi

info@albaqeramika.com

office@albaqeramika.com

Arbanë (magj. Prizren-Gjakovë) 20000 Prizren, Kosovë

Të rejat në Alba

SUKSESI DËSHMOHET ME LOJALITETIN E KONSUMATORËVE TË KËNAQUR ME PRODUKETE DHE SHËRBIMET TONA CILËSORE

Lajme të tjera

PARTNERËT TANË

REALIZIMI I INSPIRIMEVE NË SHTEPITË E JUAJA BËHET I MUNDSHËM NË BASHKEPUNIM ME PRODHUESIT MË INOVATIV NË BOTË